Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Onze 6 meest bekeken artikelen

Glasschilderij Amsterdamse Grachten

Glasschilderij...

 
Prijs: € 164.95

Glasschilderij met vele fietsen en de gracht op de achtergrond. De glasschilderijen worden inclusief ophangsysteem geleverd.

Direct bestellen
Muurcirkel bos in kleur

Muurcirkel bos in kleur

 
Prijs: € 79.95

Muurcirkel bomen het bos deze matte print heeft de mooiste kwaliteit. Dit artikel is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Zijn eenvoudig op te hangen licht gewicht en trekt...

Direct bestellen
Vinyl plaat wandklok kat

Vinyl plaat wandklok kat

 
Prijs: € 26.95

Katten liefhebbers en -sters opgelet een mooie klok met een katte hoofd gemaakt van een vinyl plaat. Mooie details en prachtig uitgesneden uit een oude vinyl plaat.

Direct bestellen
Muurcirkel FBRK vrouw met aap

Muurcirkel FBRK vrouw...

 
Prijs: € 79.95

Een prachtige collectie muurcirkels uit de Fabryk Design collectie ook deze dibond variant. Het mooie van de muurcirkels is dat ze zowel voor binnen maar ook voor buiten geschikt...

Direct bestellen
Wandklok Big Time met tandwielen

Wandklok Big Time met...

 
Prijs: € 61.95

Bewegende Tandwielen in de Klok Big TimePrachtige handzame ronde klok met de naam Big Time. Deze klok heeft bewegende tandwielen en een beschermende glasplaat.

Direct bestellen
Muurcirkel twee papegaaien

Muurcirkel twee...

 
Prijs: € 79.95

Prachtige muurdecoratie met veel kleur en twee prachtige papegaaien erop. Deze zijn gemaakt van 3 mm Dibond aluminium plaat met kunststof kern hierdoor geschikt voor indoor en...

Direct bestellen

Welkom bij Houten Schilderij 3D

Met een bezoek aan deze website brengt u een bezoek aan dé expert in houten schilderijen in 3D. We beschikken over een breed assortiment van diverse aanbieders. Een keuze maken uit een schilderij is voor jou nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Vaak zoek je in diverse winkels urenlang naar het meest geschikte item, helaas ook vaak zonder succes. Deze teleurstelling is nu niet meer nodig. We zijn ervan overtuigd dat u op een eenvoudige manier dátgene kunt vinden waar u naar op zoek bent en wat echt bij u past.

Hoe werkt de website?

De website is zó vormgegeven, dat het vinden van het geschikte houten schilderij kinderspel is geworden. Zelfs al ben je niet zo handig met computers en internet, dan kun je hier toch goed uit de voeten. Op de hoofdpagina zie je een overzicht van de meest populaire artikelen. Zo raak je misschien wel geïnspireerd door de keuzes en de interesses van anderen. Want vaak blijkt iets waar je zelf nooit aan hebt gedacht, een hele goede optie!

 

Natuurlijk kun je ook op eigen initiatief zoeken. Je start dan aan de linkerkant van de pagina en selecteert of je op zoek bent naar 3D schilderijen, houten 3D schilderijen of metalen wanddecoraties. Vervolgens kun je je selectie verfijnen op merk, kleur en prijs. In het overzicht dat volgt vind je alle schilderijen of overige wanddecoraties die aan jouw wensen voldoen. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de leukste uit te kiezen! Met één muisklik kom je vervolgens terecht op de webpagina van de aanbieder. Hier vind je meer informatie over het item en kun je eventueel je aankoop doen.

Voor jezelf of voor iemand anders

Het decoreren van je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis is altijd een leuke bezigheid. Maar ook op kantoor kun je de boel natuurlijk opfleuren door een leuk schilderij of ander soort decoratie op te hangen. Boven je bureau bijvoorbeeld, of misschien wel in de kantine. Met het gebruik van decoratie kun je de gehele sfeer in een ruimte veranderen. Hoe fijn is het bijvoorbeeld wel niet om in de kantine niet meer tegen die saaie, witte muur aan te kijken? Of ’s ochtends wakker te worden en een mooi schilderij te zien als je je ogen opent.

 

Waar let je allemaal bij het uitzoeken van bijvoorbeeld een schilderij? Natuurlijk is het belangrijk om te letten op de grootte. In een kleine ruimte is het natuurlijk niet handig om een levensgroot schilderij op te hangen. Maar andersom geldt ook. Een grote muur vraagt om een decoratie van formaat. Verder geldt natuurlijk dat je op moet letten op de kleuren van het item. Wist je trouwens ook dat een (houten) schilderij ook leuk is om cadeau te geven? Natuurlijk moet je rekening houden met de smaak van de ontvanger, maar als je met zorg iets uitzoekt dan ben je verzekerd van een heel persoonlijk cadeau! Kijk eens rond op deze site en ontdek de vele mogelijkheden!