Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij Houten Schilderij 3D

Met een bezoek aan deze website brengt u een bezoek aan dé expert in houten schilderijen in 3D. We beschikken over een breed assortiment van diverse aanbieders. Een keuze maken uit een schilderij is voor jou nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Vaak zoek je in diverse winkels urenlang naar het meest geschikte item, helaas ook vaak zonder succes. Deze teleurstelling is nu niet meer nodig. We zijn ervan overtuigd dat u op een eenvoudige manier dátgene kunt vinden waar u naar op zoek bent en wat echt bij u past.

Hoe werkt de website?

De website is zó vormgegeven, dat het vinden van het geschikte houten schilderij kinderspel is geworden. Zelfs al ben je niet zo handig met computers en internet, dan kun je hier toch goed uit de voeten. Op de hoofdpagina zie je een overzicht van de meest populaire artikelen. Zo raak je misschien wel geïnspireerd door de keuzes en de interesses van anderen. Want vaak blijkt iets waar je zelf nooit aan hebt gedacht, een hele goede optie!

 

Natuurlijk kun je ook op eigen initiatief zoeken. Je start dan aan de linkerkant van de pagina en selecteert of je op zoek bent naar 3D schilderijen, houten 3D schilderijen of metalen wanddecoraties. Vervolgens kun je je selectie verfijnen op merk, kleur en prijs. In het overzicht dat volgt vind je alle schilderijen of overige wanddecoraties die aan jouw wensen voldoen. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de leukste uit te kiezen! Met één muisklik kom je vervolgens terecht op de webpagina van de aanbieder. Hier vind je meer informatie over het item en kun je eventueel je aankoop doen.

Voor jezelf of voor iemand anders

Het decoreren van je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis is altijd een leuke bezigheid. Maar ook op kantoor kun je de boel natuurlijk opfleuren door een leuk schilderij of ander soort decoratie op te hangen. Boven je bureau bijvoorbeeld, of misschien wel in de kantine. Met het gebruik van decoratie kun je de gehele sfeer in een ruimte veranderen. Hoe fijn is het bijvoorbeeld wel niet om in de kantine niet meer tegen die saaie, witte muur aan te kijken? Of ’s ochtends wakker te worden en een mooi schilderij te zien als je je ogen opent.

 

Waar let je allemaal bij het uitzoeken van bijvoorbeeld een schilderij? Natuurlijk is het belangrijk om te letten op de grootte. In een kleine ruimte is het natuurlijk niet handig om een levensgroot schilderij op te hangen. Maar andersom geldt ook. Een grote muur vraagt om een decoratie van formaat. Verder geldt natuurlijk dat je op moet letten op de kleuren van het item. Wist je trouwens ook dat een (houten) schilderij ook leuk is om cadeau te geven? Natuurlijk moet je rekening houden met de smaak van de ontvanger, maar als je met zorg iets uitzoekt dan ben je verzekerd van een heel persoonlijk cadeau! Kijk eens rond op deze site en ontdek de vele mogelijkheden!

Onze 3 meest bekeken artikelen

Tekst tegel Deze maand... - Delfts Blauw

Tekst tegel Deze...

 
Prijs: € 4.95

Tekst Tegel met de opdruk: Ik ben vorige maand 5 kilo kwijt geraakt. Deze maand heb ik ze terug gevonden.

Naar de Webwinkel
Glasschilderij terras in Parijs

Glasschilderij terras in...

 
Prijs: € 164.95

Glasschilderij van een leeg terras in Parijs. Deze wanddecoratie wordt inclusief ophangsysteem geleverd. Nagenoeg onbreekbaar. Gratis thuisbezorgd

Naar de Webwinkel
Glasschilderij rond papegaai

Glasschilderij rond...

 
Prijs: € 199.95

Glasschilderij rond papegaai wordt inclusief ophangsysteem geleverd. Zodat u snel kunt genieten van de uw prachtige decoratie. Nagenoeg onbreekbaar. Gratis thuisbezorgd

Naar de Webwinkel